top of page

Vi tilbyder:

Nivå Budoklub er den eneste klub i vores lokalområde der kan tilbyde 3 forskellige kampsporter og ugentlige fællestræninger. Vi træner ud fra principperne i de forskellige kampsporter og er du tilmeldt det ene kan du frit deltage i de andre. Altså 1 kontigent 3 kampsporter. Vi bruger kun dygtige og velkvalificerede instruktører og hos os er din sikkerhed og træning i fokus. Vi går ikke på kompromis og har derfor en meget unik klub.

Tora Ryu Jiu-Jitsu / Selvforsvar

 

​​

Mordernet selvforsvarssystem med udgangspunkt i Jiu-Jitsu. Jiu-Jitsu kan dateres mange mange 100 år tilbage, men det gør det ikke mindre effektivt - det er løbende udviklet og tilpasset nutidens situtioner. Så vil du lærer at forsvare dig nemt og effektivt så er det her. På det tidlige hold er der en del familier der træner sammen - hvilket gør undervisning hyggelig og meget effektiv.

Kyokushin Karate

 

​​

Kyokushin karate er kontakt karate, men vi fokusere meget på kontrol og at passe godt på hinanden, dette afspejles ved at have en afslappet og kammeratlig dialog når vi ikke træner, men altid med stor gensidige respekt for hinanden. Vores instruktører har deltaget i flere store karate stævner inden for både kamp og kata, og med gode placeringer. 

kickboxing-png-3.png
3XF - Fit - Fun - Fighting

 

​​

Træning fokuseret på kondition og selvforsvar med udgangspunkt i Kickboxing, Boksning og Ju-Jitsu.
Lær at forsvarer dig selv i alm. træningstøj samtidigt med at vi presser kroppen, kondition og latter musklen. Holdet er for både kvinder og mænd. 

bottom of page