top of page

Navn: Jan Sell

 

Alder: 60 år

 

Stilling: Shihan (Jiu-Jitsu) instruktør

 

Stilarter: Jiu-Jitsu & Iaido

 

Grader: 6. dan Jiu-Jitsu &  1. Dan Iaido.

 

Hold: Jiu-Jitsu (Børneholdet)

 

Jeg startede med at træne jiu-jitsu/ju-jitsu i judo og selvforsvarsklubben Aiki-do i Tårnby på Amager i 1974. Havde tidligere "snust" lidt til boksning og karate, men det var ju-jitsu som jeg følte passede til mig.


Jeg har igennem de mange års virken prøvet at være tilknyttet flere forbund inden for budo/kampsport og prøvet at træne under mange forskellige og spændende instruktører.

En jeg husker særligt god og som jeg virkelig siden har set op til grundet hans viden og tekniske begavelse var professor Wally Jay som jeg mødte på et kursus d. 26 november 1983 hos Jan-Erik Karlsson i Sverige.

En ting har jeg lært gennem de snart mange år.

Det er vigtigt at vi respekterer hinanden og er villig til at lære af hinanden, i stedet for at låse os fast. Der findes et utal af øvelser og systemer. Find dem som passer til en selv.Jo flere ting/øvelser som vi kender, at jo flere ting vi har forudsætning for at forsvare os imod.

Jeg blev medlem af budoudvalget i DGI Roskilde Amt engang midt i 1990´erne. Har siden siddet i landsudvalget for budo/kampudvalget i 2 perioder, nogle år som formand.

Lidt af hvert:
1. Dan ju-jitsu d. 02/10-1978
6. Dan ju-jitsu d. 22/04-2007
1. Dan Iaido Nov. 2006

Medstifter af Vallensbæk Ju-Jitsu Klub d. 2/9-1981 &  Stifter af Ishøj Budo Klub d. 12/1-1993

bottom of page